Ylös
Pariterapia

Pariterapia

Pariterapia on aiheellista silloin, kun parisuhteessa ilmenee vaikeuksia, joita ei kyetä yhdessä kohtaamaan tai ratkaisemaan tyydyttävällä tavalla.

Pariterapiaan hakeudutaan usein silloin, kun puolisoista toinen tai molemmat miettivät eroa, parisuhteessa on tapahtunut kriisi, esim. pettäminen tai suhteessa on väkivaltaista käyttäytymistä.

Parisuhteen eri vaiheet tai yksilön omat ikääntymis- ja kehityskriisit ovat myös useasti pariterapiaan hakeutumisen taustalla.

Tavoitteet

Eroa harkitseville pariterapia tarjoaa mahdollisuuden pohtia eroamisen ja yhdessä jatkamisen mahdollisuuksia omasta, toisen ja mahdollisten lasten näkökulmasta. Pariterapiaan hakeutumisen keskeinen tavoite on kuitenkin toive ja halu saada parisuhde toimimaan. Tavoitteena on lisätä yksilön omaa sekä pariskunnan yhteistä ymmärrystä.

Miten?

Pariterapiassa haetaan kosketusta omaan sisäiseen maailmaan, tarvitsevuuteen, toiveisiin ja tavoitteisiin. Terapiassa tarkastellaan, millainen vuorovaikutus kahden ihmisen välille on syntynyt ja kuinka hyvin se vastaa kummankin toiveita. Terapeutti tuo tilanteeseen uusia näkökulmia, jotka antavat uutta perustaa parin keskinäiselle kanssakäymiselle.

Haluatko kysyä jotain pariterapiasta?

Voit olla minuun yhteydessä 044 366 3524, kirsi-marja.hoffren@perhejapari.fi tai nettilomakkeen kautta.

Varaa aikasi Terveystalon verkkoajanvarauksesta
Aloita valitsemalla käyntisi maksajatyyppi, valitse asiantuntijat ja tämän jälkeen kirjoita "hae asiantuntijaa nimellä" -kenttään Kirsi-Marja Hoffren.

Ajanvaraus puhelimitse Terveystalon kautta: 030 6000.

  ©   Perhe- ja paripsykoterapiapalvelut Kirsi-Marja Hoffrén & Dynamic Solutions  Valokuvat: Minna Bergman-Simula