Ylös
Vanhempien ohjaus

Vanhempien ohjaus

Vanhempien ohjaus on tarkoitettu auttamaan vanhempia nuoren (16–25-vuotiaat) psyykkiseen sairauteen, kehitykselliseen häiriöön, kasvatukseen tai käyttäytymiseen sekä vanhempana toimimiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitteet

Vanhempainohjauksen tarkoituksena on lisätä vanhemmille ymmärrystä heidän oman lapsensa käyttäytymisestä ja ongelmatilanteista. Vanhempien ohjauskäynnit ovat usein osa nuoren omaa psykoterapiaa. Käyntien tarkoituksena on myös tukea vanhempien omaa jaksamista.

Miten?

Vanhempia autetaan vahvistamaan suhdetta lapseen sekä löytämään keinoja lapsen tarpeita vastaavaan huolenpitoon ja kasvatukseen.

Terapiakäyntien kesto voi vaihdella yhdestä kerrasta useampaan vuoteen. Terapia toteutetaan nuoren hoitosuunnitelman mukaisesti ja suunnitellaan aina nuoren tarpeiden mukaiseksi yhdessä hänen, vanhempien ja lähettävän tahon kanssa.

Haluatko kysyä jotain vanhempien ohjauksesta?

Voit olla minuun yhteydessä 044 366 3524, kirsi-marja.hoffren@perhejapari.fi tai nettilomakkeen kautta.

Varaa aikasi Terveystalon verkkoajanvarauksesta
Aloita valitsemalla käyntisi maksajatyyppi, valitse asiantuntijat ja tämän jälkeen kirjoita "hae asiantuntijaa nimellä" -kenttään Kirsi-Marja Hoffren.

Ajanvaraus puhelimitse Terveystalon kautta: 030 6000.

  © 2016 - 2023   Perhe- ja paripsykoterapiapalvelut Kirsi-Marja Hoffrén & Dynamic Solutions  Valokuvat: Minna Bergman-Simula